Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Χαμαιλέοντες! Όψιμοι "Εκπρόσωποι Σύρων Μεταναστών"... τι άλλο θα δούμε;


Πως φυτρώνουν και που βρισκόταν... "εκπρόσωποι" των Σύρων στην Ελλάδα;
Χαμαιλέοντες! Όψιμοι "Εκπρόσωποι Σύρων Μεταναστών"... που μέχρι χθες τριγύριζαν σ' ολόκληρη την Ελλάδα με τις σημαίες των δολοφόνων του "ελεύθερου συριακού στρατού" (η σημαία με 3 κόκκινα αστέρια, που ήταν των Γάλλων αποικιοκρατών στη Συρία), καίγοντας φωτογραφίες του προέδρου Άσαντ και του Πούτιν.
1. Η Παροικία των Σύρων πολιτών στην Ελλάδα, με μεγάλη παράδοση και συνεισφορά στη φιλία των δύο λαών μας, ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σ' ολόκληρο τον πλανήτη παροικία Αποδήμων από τη Συρία... που από την πρώτη ημέρα της "αραβικής άνοιξης made in USA" και την κατάλληλη υποστήριξη από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία, τάχθηκε στο πλευρό των φονιάδων αποκεφαλιστών του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού".
2. Αυτοί οι κύριοι αποτέλεσαν τη βάση και τον σύνδεσμο με τους τρομοκράτες που έχουν γεμίσει την πατρίδα μας, μετά τη νόμιμη -σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο- επέμβαση της Ρωσίας στο πλευρό της Συρίας, μετά από επίσημη πρόσκληση της Συριακής βουλής (Σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας ΕΣΣΔ-Συρίας 1980).
3. Αυτοί οι κύριοι τρομοκράτησαν και τρομοκρατούν τους λίγους πραγματικούς πρόσφυγες από τη Συρία, τόσο στους καταυλισμούς όσο και σε κάθε δήμο που υπάρχουν αυτοί οι λίγοι πραγματικοί πρόσφυγες.
4. Για τους λίγους πραγματικούς πρόσφυγες από τη Συρία στην Ελλάδα, υπεύθυνη για κάθε βοήθεια είναι ΜΟΝΟΝ η νόμιμη Κυβέρνηση της Συρίας και κανένας άλλος. Αν η Ελλάδα δεν είχε διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, η κυβέρνηση της Συρίας θα αναλάμβανε τόσο τον επαναπατρισμό τους, όσο και κάθε δυνατή βοήθεια. Οι δήθεν "φιλάνθρωποι" και ΜΚΟ... μόνον εκμετάλλευση και κερδοσκοπία ασκούν με πρόσχημα τους "Σύρους πρόσφυγες".
5. Η μαζική είσοδος στην Ελλάδα Νατοϊκών μισθοφόρων "μαχητών" του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", που για τέσσερα ολόκληρα χρόνια δολοφονούσαν, κατέστρεφαν, βίαζαν το Συριακό λαό και τώρα είναι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα -εμφανιζόμενοι ως πρόσφυγες-, έχουν αμνηστευτεί από τον Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ... όμως παραμένουν στην Ελλάδα, απολαμβάνουν προνομίων και δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Δεν επιστρέφουν, παρά την αμνηστία, λόγω του ότι στις πόλεις και τα χωριά τους έχουν διαπράξει εγκλήματα που ενώ αμνήστευσε η Κυβέρνηση της Συρίας, αυτοί γνωρίζουν ότι δύσκολα θα προστατευτούν από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους, τους αδελφούς τους, τους συγγενείς τους. Αυτή είναι αλήθεια.
6. Ο κύριος Ανουάρ Μπάκρι που εμφανίζεται ως "Γενικός Γραμματέας Σύρων Ελλάδας", είναι γνωστός, μαχητικός και γραφικός "αγωνιστής" εναντίον του "δικτατορικού καθεστώτος του χασάπη Άσαντ", περιφέροντας μια σημαία των δολοφόνων του Συριακού λαού σε κάθε δημόσια εκδήλωση στην Ελλάδα. Ουδεμία σχέση έχει με εκπροσώπηση Σύρων μεταναστών κι αποτελεί τουλάχιστον ανοησία να τον προβάλλουν γραφικοί ακροδεξιοί και δημοσιογράφοι ως εκπρόσωπο της Συρίας.
Η Συρία είναι χώρα με κατοχυρωμένη Συνταγματικά την  ανεξιθρησκεία κι ο γραφικός υποστηρικτής των φονιάδων στη Συρία μαζί με άλλους δεν εξαπατούν με την ευκαιρία προβολής τους, αλλά γίνονται γραφικοί κι αυτοί που τον προβάλλουν ως "Γραμματέα".
Το ίδιο ισχύει και για τη γιάφκα της Σαουδικής Αραβίας στην οδό Πανεπιστημίου και τους "Εμίρηδες" (τίτλο που απένειμαν οι Σαουδάραβες στους προδότες Σύρους της Παροικίας στην Αθήνα).
Καλό θα είναι όλοι αυτοί, αντί να γίνονται Χαμαιλέοντες, να εκμεταλλευτούν την αμνηστία του Μπασάρι Αλ Άσαντ και τουλάχιστον να πάψουν να προκαλούν, ή τώρα να εμφανίζονται ως "πατριώτες". Επίσης, να αποκτήσουν τη γενναιότητα (σπάνιο σε προδότες) να ζητήσουν συγνώμη από τους συγγενείς των περισσοτέρων από 350.000 Μαρτύρων του Συριακού λαού, που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Συριακή πατρίδα των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου σ' αυτό τον τόπο...
Σας γνωρίσαμε πολύ καλά τα εννέα (9) χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον του Λαού της Συρίας.
Σταματήστε να προκαλείται, επιστρέψτε στους υπονόμους σας!
Στην Ελλάδα τη Συρία θα εκπροσωπήσει ΜΟΝΟΝ η πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας και κανένας άλλος τυχοδιώκτης, πόσω μάλλον χαμαιλέοντες των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού"
Άμεση Αποκατάσταση των Διπλωματικών Σχέσεων με τη Συρία – Άρση του Εμπάργκο κατά του λαού της Συρίας
Αθήνα, 12 Νοέμβρη 2019
Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας

Σχετικά:



Ο διάδοχος του "δικτάτορα" Άσαντ... στο ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών, παραδίδει τις "επιστημονικές" του γνώσεις, μαζί με πολλά άλλα "λουλούδια"...

H σημαία των δολοφόνων τζιχαντιστών, που ευλόγησε δημόσια ο πάπας στη Μυτιλήνη... 







Πως να ξεχάσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου