Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Η εφημερίδα Τελ Αβίβ (efsyn) κι "δημοσιογράφος" των σιωνιστών στην Ελλάδα... σταθερά στο πλευρό των ιμπεριαλιστών!

Δελτίο τύπου

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Δέκα χρόνια από τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επίθεση όλων των εποχών στη μεταπολεμική παγκόσμια ιστορία (Συρία... 15 Μάρτη 2011), κάποια Μαργαρίτα Βεργολιά στη γνωστή εφημερίδα-προμετωπίδα των σιωνιστών, υποστηρικτών του ναζιστικού καθεστώτος απαρτχάιντ στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, έριξαν προκλητικά τη μάσκα τους. Σωστότερα... σήκωσαν εκ νέου τη σκυτάλη της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" βάλλοντας εναντίον του μαρτυρικού, αλλά Αδέσποτου κι Αδούλωτου λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 Η σε διατεταγμένη υπηρεσία σιωνίστρια Βεργολιά ξεπέρασε κάθε όριο, με άρθρο της που ξεκινάει με τη λεζάντα"Ο αιμοδιψής πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ" και τίτλο "Συρία, δέκα χρόνια «ζωντανός εφιάλτης»"

Η φωνή των σιωνιστών στην Ελλάδα έχει παράδοση με την προβολή πρακτόρων κι υπαλλήλων των οργανώσεων Σόρος, όπως κάποιος Ζοζέφ Ντάχερ, σε εκείνη τη μάζωξη της παρακρατικής ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", στην υπηρεσία της μαύρης δεξιάς (Απρίλης 2018): Συζήτηση για μια προδομένη επανάσταση με ομιλητή τον Συρο-ελβετό Ζοζέφ Ντάχερ

Εμείς που στηρίζουμε τον αγώνα του λαού της Συρίας, τον άξονα της Αντίστασης απέναντι στην ιμπεριαλιστική επίθεση, απαντάμε στους υπαλλήλους των σιωνιστών με το κείμενο του μεγάλου διανοητή και κομμουνιστή ηγέτη:

«"Όταν συζητάς με έναν αντίπαλο δοκίμασε να έλθεις
στη θέση του. Θα τον κατανοήσεις καλύτερα κι ίσως θα
αντιληφθείς λιγότερο ή περισσότερο τη λογική του".
Ακολούθησα για κάποια περίοδο αυτή τη συμβουλή των σοφών.
 Όμως τα ρούχα των αντιπάλων μου βρωμούσαν τόσο πολύ που
συμπέρανα: καλύτερα να είμαι άδικος ορισμένες φορές παρά να
υπομένω αυτή την ανυπόφορη βρώμα που σε κάνει να λιποθυμάς.»
Αντόνιο Γκράμσι
 


Ο Άξονας της Αντίστασης έστειλε στους υπονόμους τους Νατοϊκούς μισθοφόρους, τους τρομοκράτες!
Ο λαός της Συρίας, δέκα ολόκληρα χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης και δολοφονικού εμπάργκο παραμένει Αδούλωτος κι Αδέσποτος. Η διεθνιστική Αλληλεγγύη της σοσιαλιστικής Κούβας, της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, της Νικαράγουας των Σαντινίστας, της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, της Λευκορωσίας, του Ιράν κι όλων των Κομμουνιστικών Κομμάτων του πλανήτη... δίνουν μαζί τη δική τους απάντηση στους ιμπεριαλιστές!
 
Στους ανησυχούντες για τη Ρωσική βοήθεια, απλώς θυμίζουμε: 8 Οκτώβρη 1980.
Η "Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ - Συρίας" (8 Οκτώβρη 1980), κατατεθειμένη στον ΟΗΕ κι όλα τα διεθνή φόρα. Σύμφωνα με την Συνθήκη, η Σοβιετική Ένωση έχει δεσμευτεί -αντιστοίχως η Συρία- για την υπεράσπιση της Συρίας εάν δεχθούν επίθεση από ένα τρίτο μέρος. Μια Διεθνής Συνθήκη που διέφυγε στους πράκτορες διάλυσης της ΕΣΣΔ, τον μεθύστακα και τον διαφημιστή πίτσας και δεν καταργήθηκε ποτέ. Έτσι, όταν η κυβέρνηση κι η Βουλή της Συρίας την επικαλέστηκε και ζήτησε βοήθεια για την αντιμετώπιση της ιμπεριαλιστικής επίθεσης, έφερε τις Ρωσικές Ε.Δ. στη Συρία.
 
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας συμμετέχει στην κυβέρνηση του "αιμοδιψή δικτάτορα Άσαντ" κι είναι στο Μέτωπο εναντίον των ιμπεριαλιστών.
Θυμίζουμε... τον Διοικητή του 3ου Τάγματος Εθελοντών, που εξήγησε και διηγήθηκε την ιστορία της κόκκινης σημαίας στην Παλμύρα:
«Αυτή η σημαία, στη διάρκεια της επιχείρησης απελευθέρωσης της Παλμύρας, την μετέφερε ένας κληρωτός Σύρος στρατιώτης, που έπεσε κι έγινε μάρτυρας της απελευθέρωσης.
Αυτή η ιστορία κρύβεται πίσω από αυτή τη σημαία.
Εμείς θελήσαμε να τιμήσουμε αυτό το γεγονός, για να μείνει στην ιστορία και για να εκφράσουμε την ενότητα των ελεύθερων ανθρώπων στον αγώνα και τη σύγκρουση εναντίον της τρομοκρατίας, που σήμερα αντιπροσωπεύει τη συνέχεια του φασισμού και του ναζισμού, αλλά κι όλων των μη ανθρωπιστικών κινημάτων που στη διάρκεια της ιστορίας δοκίμασαν να καταστρέψουν τον πολιτισμό και να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα.
Έτσι, αυτή η σημαία είναι ένα σύμβολο της προσπάθειας και του αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, είναι ένα σύμβολο της ενότητας του Συριακού αίματος.
»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου