Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Για τη Συρία... «Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!

"Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας"

Έκκληση της Συριακής πρεσβείας για βοήθεια!

Για τους σεισμόπληκτους στη Συρία κινητοποιήθηκε η Πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στην Αθήνα, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων.
Δωρεές θα γίνονται δεκτές στη Συριακή πρεσβεία που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Διαμαντίδου 61 στο Παλαιό Ψυχικό από Δευτέρα ως Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8:00 το πρωί ως τις 16:00 μ.μ.

Η πρεσβεία της Συρίας κοινοποίησε Λίστα αναγκών για τους σεισμοπαθείς στη Συρία, λαμβάνοντας υπόψη πως από το 2012 υπάρχει φονικό εμπάργκο από ΗΠΑ κι Ευρωπαϊκή Ένωση, για αγορά κάθε είδους υλικό (φάρμακα, ανταλλακτικά ιατρικών μηχανημάτων... κι απαγόρευση μεταφορά οτιδήποτε στην επικράτεια της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας).
Όσοι μπορούν και θέλουν να συγκεντρώνουν είδη ανάγκης μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την πρεσβεία για την παράδοσή τους
τηλ: 21 0672 4569
Λεωφόρου Διαμαντίδου 61, Παλαιό Ψυχικό

Το αφήγημα των Νατοϊκών κομμάτων, εργατοπατέρων, αυτοδιοίκησης, αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας... με το πλαστό σύνθημα "Η αλληλεγγύη δεν γνωρίζει σύνορα!". Όλων αυτών που για 12 ολόκληρα χρόνια στρατεύτηκαν εναντίον του Λαού της Συρίας ενισχύοντας -μέχρι και σήμερα-, τους χιλιάδες μισθοφόρους-αποκεφαλιστές, την τρομοκρατία, τους φονιάδες του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", τις ΜΚΟ της Cia (όπως τα "λευκά κράνη" κι άλλες πρακτορίστικες ΜΚΟ), μπροστά στην κατακραυγή για να κρύψουν την εγκληματική τους πολιτική του δολοφονικού αποκλεισμού 12 χρόνων κι αφού το 4ο Ράιχ (η λεγόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση) αποφάσισε να διαθέσει κονδύλια για τη Συρία, ΑΛΛΑ μέσω των πρακτορίστικων ΜΚΟ κι όχι μέσω της νόμιμης και δημοκρατικά κυβέρνησης, που αναγνωρίζει ο ΟΗΕ. Όαση στην έρημο του αμερικάνικου ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος το ΚΚΕ, που βάζει το θέμα στην πραγματική του διάσταση: "ΚΚΕ για Συρία: Να αρθεί το εμπάργκο & να σταλεί ανθρωπιστική βοήθεια".

Κάθε προπαγανδιστική κίνηση φραστικής "αλληλεγγύης" στον χειμαζόμενο Συριακό λαό, χωρίς συνεννόηση και συνεργασία με τη Συριακή κυβέρνηση, τα Συριακά Συνδικάτα, την Ερυθρά Ημισέληνο, την εδώ πρεσβεία της Συρίας (σε καθεστώς εμπάργκο κι αυτή), είναι είναι κατευθυνόμενη ΑΠΑΤΗ.

Εύστοχα επισημαίνει ο δημοσιογράφος (χωρίς εισαγωγικά) Θανάσης Αυγερινός:

Avgerinos Thanassis

«Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του!»

Αθήνα 8 Φλεβάρη 2023

 Επιτροπή για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας

Για τη βοήθεια προς τον μαρτυρικό λαό της Συρίας, θεωρούμε πως η αξιόπιστη αλληλεγγύη μπορεί να εκφραστεί από το ΠΑΜΕ

 

Επίσης, μέσω του Αδούλωτου κι Αδέσποτου Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αντιοχείας: Οποιαδήποτε συνεισφορά, όσο μικρή κι αν είναι, μπορεί να συμβάλει στην μείωση του πόνου πολλών


Το  Δελτίο τύπου "Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας - Συρίας"  (7 Φλεβάρη 2023)

Υ.Γ. Οι σελίδες της "Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδας – Συρίας" στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν φιμωθεί από καιρό (fb) και διαγράφονται όπου εμφανίζονται. Καλούμε όσους θέλουν και μπορούν να κοινοποιούν τα δελτία μας, ευχαριστώντας εκ των προτέρων γι' αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου